28th of October

FutureXpress, Het Laagland, 2014

Durf jij te dromen? Durf jij nieuwsgierig te zijn? Weet jij eigenlijk al wat je wil worden?

HALT! JIJ daar! Ben JIJ in 2020 18 jaar? VOILA! LICHTING ZUID 2020! Treed binnen in de FutureXpress. Are YOU ready for take-off? HOOGVLIEGERS zijn WIJ, vite vite! Van high tech tot high touch. Architecten der Zukunft. KOP BOVEN DAT MAAIVELD! Hé DU, de toekomst komt naar je toe! Tomorrow is your land! LAND HIER! Ouvre la porte! KOMPAS voor STRAKS! Morgen is NU! Maximize BITTE! Wankelmoedig? Heldhaftig? Trefzeker? Tref the FUTURE! INNOVATE jezelf! Van mijngrond naar my ground. Exclusief voor tweeduizendtwintigbeginners! Mind your step. Mind the gap.

Een rondrijdende theatervoorstelling exclusief voor groep acht. Over het maken van je eigen toekomst, over de oneindigheid van ontdekken, over denken en doen. Over groot worden én zijn in Limburg en de wijde wereld niet zo ver van hier.

Theater - Futurexpress

Regie: Lotte Lohrengel
Spel: Christian Cadenbach, Hanneke Som
Vormgeving & kostuums: Jorine van Beek
Dramaturgie: Ludo Costongs
Techniek: Boris Stokman
Fotografie: Philip Driessen

Bijzonderheden
Initiatiefnemer van dit unieke en omvangrijke project is ontwerp- en communicatiebureau Zuiderlicht. Zij hebben in 2012 besloten dat hun 25 jaar bestaan een mooi moment was om een cadeau te geven aan de regio. En zo is Lichting Zuid tot stand gekomen, de benaming van een geestdriftige, enthousiaste bende die de regio klaarstoomt om mooie toekomstplannen tot leven te wekken.

Voor meer informatie, kijk op Lichting Zuid en Het Laagland.

Categories:  Theater